diumenge, 16 d’octubre del 2011

Presentació Apple

Avui deixaré apart els hotels i penjaré una presentació que vaig fer a la classe d'informàtica, ja que la professora ens va dir que ho fessim.

La meva presentació parla d'Apple i al vaig fer amb l'Anna.
Per fer-la vam haver d'obrir un document al gmail i compratir-lo, a més no es podria parlar i haviem de comunicar-nos fent servir el xat del gmail.
A part d'això ens ha estat bastan fàcil trobar informacció de l'empresa  Apple ja que és una empresa mol coneguda en àmbit de tecnologies. Aqui hos deixo la presentació!

dimarts, 4 d’octubre del 2011

Hotel Cottars 1920

L' Hotel Cottars 1920, està situat dins la reserva natural de Maasai Mara a Kenya., està destinat a les persones que van de safari per la zona.

Cada suite és dins d'unes grans tendes de campanya eqipades totalment per una estada còmoda i tranquila. Conté un llit de matrimoni, un lavabo propi i està equipada amb mobles de fusta. Hi ha quatre suites de luxe i sis suites lluna de mel, les quals estan decorades per antigetats dels anys 20 i amb un vestidor separat de la resta.

El preu per persona i nit és de 310€ la temporada baixa, i 630€ a l'alta.



dissabte, 1 d’octubre del 2011

Hotel Burj al-Arab

Avui parlaré del considerat l'hotel més luxós del món el Burj al-Arab,situat als Emirats àrabs, concretament a la increïble ciutat de Dubai.

És propietat d'un dels homes més rics i poderosos del món; l'emir de Dubai. L'edifici té una altura de 321 metres, més alt que la famosa torre Eiffel. És actualment l'edifici dedicat a l'hosteleria més alt.
Està situat en una illa artificial, a 300 metres de la platja de Jumeirah, així encara presenta un aspecte més espectacular. El punt més alt de l'hotel és l'heliport.

El complex compta amb totes les comoditats i luxes possibles. La seva construcció intenta recordar a un vaixell, i està situat de manera que la seva sombra no cobreixi la platja.
Està calificat en 7 estrelles, quan els hotels normals estan entre 1 i 5.

No té habitacions normals, sinó 202 suites dobles, la més petita ocupa una superfície de 69 metres quadrats i la més gran en té un total de 780. Té una suite real amb un preu de 100 dòlars la nit.
També té un servei d'automòbils Rolls royce de luxe, disponible per a qualsevol client. Respecte a la cuina, el Burj al-Arab compta amb famosos xefs.