dissabte, 1 d’octubre del 2011

Hotel Burj al-Arab

Avui parlaré del considerat l'hotel més luxós del món el Burj al-Arab,situat als Emirats àrabs, concretament a la increïble ciutat de Dubai.

És propietat d'un dels homes més rics i poderosos del món; l'emir de Dubai. L'edifici té una altura de 321 metres, més alt que la famosa torre Eiffel. És actualment l'edifici dedicat a l'hosteleria més alt.
Està situat en una illa artificial, a 300 metres de la platja de Jumeirah, així encara presenta un aspecte més espectacular. El punt més alt de l'hotel és l'heliport.

El complex compta amb totes les comoditats i luxes possibles. La seva construcció intenta recordar a un vaixell, i està situat de manera que la seva sombra no cobreixi la platja.
Està calificat en 7 estrelles, quan els hotels normals estan entre 1 i 5.

No té habitacions normals, sinó 202 suites dobles, la més petita ocupa una superfície de 69 metres quadrats i la més gran en té un total de 780. Té una suite real amb un preu de 100 dòlars la nit.
També té un servei d'automòbils Rolls royce de luxe, disponible per a qualsevol client. Respecte a la cuina, el Burj al-Arab compta amb famosos xefs.


1 comentari:

  1. Aquesta notícia m'ha captivat totalment els sentits. Quan estava llegint els ulls se'm negaven d'emoció, de felicitat per saber que en un racó del món s'hi trobava aquesta meravella espectacular i magnifica. M'ha impactat molt tot el que has explicat i d'una forma molt resumida has explicat les coses més importants i impactants i això m'ha agradat ja que tot el que hi ha es molt interessant i espectacular. FELICITATS I MOLTES GRÀCIES! <3

    ResponElimina