divendres, 20 de gener del 2012

Jules Undersea Lodge

L'hotal Jules Undersea es troba a Key Sigui, Florida (Estats Units), és un hotel extravagant que està a 9 metres sota el mar! Un hotel a tot luxe,l'allotjament costa aproximadament 250 dòlars el dia, inclou xampany i caviar.

Només s'accedeix a aquest hotel bussejant,has de nedar 9 metres cap avall i et trobaràs amb les seves habitacions. Té totes les comoditats dels grans hotels, habitacions amb bany privat, dutxa calenta, televisió, pel · lícules, nevera i fins microones per escalfar el menjar si ho desitges.

Els llits són molt acollidors i els hostes tenen a les seves habitacions paisatges submarins amb milers de peixos que neden al voltant. L'hotel es troba ple de comoditats perquè gaudeixis al màxim la teva estada sota el mar.Té capacitat per a 6 hos

Aquest hotel funcionava antigament com un centre d'investigació de la vida marina, però va ser remodelat, pràcticament en la seva totalitat, per poder funcionar com un veritable hotel.




1 comentari:

  1. He decidit comentar aquest hotel perquè els el que trobo més curiós, és impressionant. Seria una experiència única poder-hi anar però simplement per les despeses ja ho vex impossible. El que si que està be és que hagin aprofitat el que era un antic lloc d'investigació.

    ResponElimina